Lidt Info!

Futtex, hedder i virkeligheden Jesper Andersen. Og jeg kommer fra det vestjyske, nærmere bestemt, Holstebro. Som I/Du nok allerede har regnet ud, bruger jeg meget af min fritid på re-enactment. Hvis du nu sidder og tænker "hva er det for no'et ?". Så kan jeg fortælle dig at re-enactment er "historisk levendegørelse". D.v.s at jeg tager udstyr på fra en bestemt tidsalder, eksempelvis Vikingetiden, og så lever jeg som viking på markeder i Danmark . Når jeg så er på marked, ja så laver jeg lidt af hvert... står bag essen og smeder.. servere dejlig mjød til de tørstige eller også så render jeg rundt og træner ungerne, i vores Krigerkampskole. så der er nok at se til, og det er jo dejligt !!

I mit normale, civile liv. Arbejder jeg som Transport og logistik-medarbejder,

v/ HGC - Transport i struer.

Selvom jeg egentligt er uddannet IT-fagtekniker, med en HTX3 i bagagen. Det er bare ikke lige så nemt at finde noget fagligt relateret arbejde, i disse krise-tider.

Futtex.dk har fået et nyt ansigt

Ja så skete det endeligt, jeg fandt et hul i kalenderen. Og tog mig tid til at få opdateret sitet her, hvilket har været hårdt tiltrængt. Det gamle site havde stået stille i et stykke tid, men nu jeg har endeligt fået en masse dejlige billeder, links, datoer, opskrifter osv. Som jeg selvfølgelig gerne vil dele med Jer. Jeg håber i vil tage godt imod forandringen. I skal iøvrigt være mere end velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget som i syns der mangler, eller hvis i har et eller andet på hjerte.

 

- Futtex -

 

web development by Futtex | 2010 |